Не една, а цели две големи новини накуп от DARA

Певицата Дарина Йотова, позната сред меломаните като DARA, се е сгодила. Това разкри самата тя в своя Instagram профил и то навръх Деня на влюбените вчера, 14 февруари.
“Само мой. Днес честваме празника на любовта, аз я чествам с песен-изненада. Изненада не само за вас, но и за целия ми екип. “Само мой” е красиво обяснение в любов, което подарявам на моя любим, с който преди броени дни официално се сгодихме. Наричайте ме госпожица малка годеница”, пише певицата под снимка на ръката ѝ, на която се вижда годежен пръстен с голям камък на фона на статуя на Буда в Тайланд.
DARA изказва благодарности към екипа си, заради които реализацията на песента е станала много бързо. “”Само мой” е поздрав за всички мои фенове, които си пожелаха “любовна песен” за 14 февруари”, завършва поста си певицата.
Що се отнася до годеника на Дарина Йотова, припомняме, че името му е Ервин Иванов – доктор по фармакология. Освен с фармация, той се занимава със създаването на новаторски медикаменти от канабис. Двамата не спират да пътуват във всеки един удобен момент.
Неслучайно изпълнителката сподели за първи път общи снимки с приятеля си по време на едно от техните пътувания до Нидерландия, а малко след това последва и Занзибар.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сестрата на Кейт Мидълтън - забележителна по бански

В последните седмици в кралското семейство не липсват сътресения. Здравословните проблеми на някои от неговите членове – особено на крал Чарлз, имаха своето отражение в цялата монархия. За други обаче животът продължава. И то доста добре – Пипа Мидълтън и семейството й са на тропическа ваканция на Сейнт Бартс в […]

Subscribe US Now