Мика Стоичкова удари в земята Николета Лозанова с тази СНИМКА 18+

Голямата дъщеря на футболната легенда Христо Стоичков – Михаела, е започнала да се държи като типична плеймейтка. Чаровната девойка разпали мъжките фантазии с последната си публикация в Инстаграм. 

Коментарите са ласкави и много от тях отбелязват, че Мика е ударила в земята Николета Лозанова, която до този момент бе царицата на провокациите и разголените снимки. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Mika Stoitchkov (@mstoitchkov)

Мика показа красиви кадри от една от почивките ѝ през 2022 година. Тя позира на тераса край брега на морето, като е снимана в гръб от леглото, което е с намачкан чаршаф. Предполага се, че зад обектива е гаджето ѝ Йордан Георгиев.
Влюбената двойка предприе няколко пътувания в чужбина през изминалата година. Именно зад граница Мика и Георгиев разкриха публично връзката си.
“Показвам най-добрата гледка, която съм виждала през 2022 година”, написа красавицата към красивия кадър, който публикува в “Инстаграм”./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Най-голямата болка в живота на принц Хари

Твърде вероятно е да научим всички по-големи разкрития от автобиографията на принц Хари още преди излизането ѝ. Spare се очаква да се появи по книжарниците на 10 януари, но още пет дни преди това редица медии, сред които и ВВС, се сдобиха с копия от книгата. Така вече знаем, че […]

Subscribe US Now