Селин Дион ще се разкрие както никога досега

Преди повече от година Селин Дион разкри, че е била диагностицирана със Синдром на скованата личност. Във видео, публикувано в Instagram профила ѝ в края на 2022 г., тя сподели също, че заради заболяването ѝ се налага да отложи турнето си.
По-късно датите за турнето, планирано до април 2024 г., бяха направо отменени. Като причината за това е желанието на певицата да се фокусира върху възстановяването си.
През последните месеци повече подробности около състоянието ѝ дава сестра ѝ Клодет. Последно тя сподели, че като една силна жена Селин “прави всичко, за да се възстанови” и определено иска отново да се качи на сцената.
Въпреки че Синдром на скованата личност е доста мъчително и коварно неврологично заболяване, което може да прикове пациента към инвалидна количка, певицата показва, че е истински боец. Така през ноември миналата година тя дори присъства на хокеен мач в компанията на синовете си.
Сега, няколко месеца по-късно, научаваме, че Селин Дион ще даде възможност на феновете си да надникнат в живота ѝ по-отблизо. И по-точно – ще им покаже и възходите, и паденията си от последните няколко години във филм.
Предстоящият документален филм I Am: Céline Dion, който ще бъде наличен в Amazon Prime Video, проследява кариерата на певицата и личния ѝ живот, докато тя все още се бори със заболяването си. Според синопсиса филмът показва “невиждания досега личен живот на световната мегазвезда” и е едно “емоционално, енергично и поетично любовно писмо към музиката”.
Самата Селин Дион казва, че действително е искала да документира тази част от живота си и чрез филма да се опита да повиши осведомеността за това малко известно състояние, както и да помогне на други, които страдат от него.
“Последните няколко години бяха такова предизвикателство за мен, пътуването от откриването на моето състояние до това да се науча как да живея с него и да го управлявам, но не и да му позволя да ме контролира. Докато пътят към рестартиране на кариерата ми продължава, осъзнах колко много ми е липсвало да мога да видя феновете си”, гласи изявлението на певицата в прессъобщението за документалния филм.
Засега за I Am: Céline Dion знаем, че е рижисиран от номинираната за Оскар документалистка Ирен Тейлър. Премиерната дата обаче все още не е ясна, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голямата и неочаквана новина от Елизабет Мос

Звездите намират различни начини да обявят, че им предстои да стават родители, като в последно време социалните мрежи са предпочитания начин. Но Елизабет Мос предпочете да зарадва феновете си по по-традиционен начин – по телевизията. Актрисата от “Историята на прислужницата” гостува във вечерното предаване на Джими Кимъл, където стана ясно, че […]

Subscribe US Now