Голямата и неочаквана новина от Елизабет Мос

Звездите намират различни начини да обявят, че им предстои да стават родители, като в последно време социалните мрежи са предпочитания начин.
Но Елизабет Мос предпочете да зарадва феновете си по по-традиционен начин – по телевизията. Актрисата от “Историята на прислужницата” гостува във вечерното предаване на Джими Кимъл, където стана ясно, че е бременна с първото си дете.
В типичния си закачлив стил Кимъл я попита дали е бременна, или просто е много отдадена на следващата си роля, визирайки очевидно наедрялото ѝ коремче.
Елизебет Мос през смях заяви, че по малко и от двете. След това допълни, че до момента бременността ѝ протича много добре и се чувства късметлийка. Но за момента актрисата не разкрива повече подробности като пола на бебето или кога се очаква да се роди.
От People припомнят, че през 2011 г. Елизабет Мос се разведе с Фред Армисен, но в момента пази в пълна тайна личния си живот.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Мелания не е до Доналд по време на предизборната надпревара

Последният път, когато видяхме Доналд и Мелания Тръмп заедно, бе по неприятен повод – на погребението на майката на бившата Първа дама на САЩ на 18 януари. Годината пък започна ударно за бизнесмена, който участва в поредната предизборна надпревара. Разликата този път обаче е, че съпругата му не е с […]

Subscribe US Now