Лудите секси забавления на Сидни Суийни

Наистина не се сещаме за много звезди, които могат да отидат на почивка някъде и публикуваните от тях снимки да можем да наречем хем, луди, хем секси.
На Сидни Суийни обаче успешно ѝ се получава да комбинира всички тези неща. През последните няколко дни актрисата публикува снимки от няколко различни екзотични места, за да покаже на последователите си какви ги върши.
Първо я виждаме в секси пиратски костюм на кораб, който е решила да сподели с приятели. А определено от снимките личи, че забавлението е било налице.
Следва нова поредица от снимки, този път от Мексико. От снимките си припомняме колко секси е Суийни, а и демонстрира в кратко видео танцувални умения.
На една от снимките дори виждаме актрисата да носи блуза, на която има надпис: “Съжалявам, че имам страхотни гърди”. Трудно е човек да спори със Сидни Суийни, затова продължаваме със скролването из профила ѝ.
Където намираме още снимки, но този път от Хавай, където Суийни изпитва гъвкавостта си, висейки с надолу главата от Jeep Wrangler.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво има в кралската готварска книга на Том Паркър Боулс, сина на Камила

Камила може да е кралица-консорт от малко повече от година, но личността й предизвиква интерес десетилетия наред. Обяснението за това е известно на всички – още като г-жа Паркър Боулс тя имаше връзка с принц Чарлз, който по онова време е женен за принцеса Даяна. Днес Камила е съпруга на […]

Subscribe US Now