Защо принц Уилям няма да гледа полуфинала на Англия срещу Нидерландия

Единият финалист на Евро 2024 вече е ясен и това е Испания. Тази вечер, 10 юли, ще стане ясно срещу кого ще се изправят иберийците – предстои полуфиналният мач между Нидерландия и Англия.
А един от най-запалените фенове на английския национален отбор е Уилям. Той е президент на Английската футболна асоциация и яростен поддръжник на Трите лъва – принцът беше забелязан на четвъртфинала в Дюселдорф.
Там 42-годишният бъдещ крал на Великобритания реагираше бурно на емоционалните моменти в мача, като не пропусна лично да поздрави някои от играчите след него като Букайо Сака, Трент Алигзандър-Арнолд и Джон Стоунс.
За съжаление обаче той няма да лети до Германия за днешния мач заради други професионални ангажименти, съобщават източници на Hello. Не се уточнява точно каква е програмата му за деня, но във вторник принц Уилям беше в Уелс.
Там той посети бившата военно-въздушна база в Ангсли, както и щабквартирата на Планинската спасителна служба към кралските военно-въздушни сили в Уелс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джулия Робъртс успя да изненада феновете си с голяма промяна

След известно затишие Джулия Робъртс се завърна към киното. В момента можем да я гледаме в Leave the World Behind и Ticket to Paradise в Netflix, като междувременно тя започна работа по друго голямо заглавие. 56-годишната актриса ще участва в новия филм на Лука Гуаданино After the Hunt и именно […]

Subscribe US Now