Бременна ли е Лейди Гага

Певицата Лейди Гага накара всички да си мислят, че е бременна с първото си дете, след като присъства с видимо наедряло коремче на сватбата на сестра си в Мейн през уикенда.
38-годишната поп сензация беше на репетиционната вечеря и сватбата на сестра си Натали Германота в компанията на партньора си Майкъл Поланки, привличайки значително внимание. В петък вечерта Лейди Гага, чието истинско име е Стефани Джоан Анджелина Германота, беше видяна на репетиционната вечеря, проведена в живописния хотел ViewPoint в Йорк, Мейн.
Семейството беше наело целия хотел за уикенда, предлагайки на гостите си ексклузивен достъп до неговите седем стаи и осем апартамента с изглед към океана. За репетиционната вечеря Гага беше избрала да облече елегантна черна рокля, съчетана с подходящи токчета. Визията ѝ бе подчертана от масивен диамантен пръстен, перлена огърлица и обеци в тон. 
Тя изглеждаше в приповдигнато настроение, смееше се с другите гости на сватбата и гледаше към Атлантическия океан. На следващия ден звездата отново изглеждаше страхотно, докато помагаше на сестра си с нейната зашеметяваща бяла булчинска рокля.
След 30-минутната церемония Лейди Гага беше видяна да разговаря с 46-годишния Майкъл, който изглеждаше елегантен в черен костюм с бутониера с цветя. Двойката се разходи ръка за ръка до брега, за да се снима с младоженците, излъчващи щастие и задружност. Носителката на Оскар никога не е крила, когато я питат в интервюта, че определено иска да има деца. “Ще кажа, че съм много развълнувана да имам деца някой ден”, каза пред InStyle певицата през 2020 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как приема Брад Пит премахването на фамилията му от името на дъщеря му Шайло

Откакто през 2016 г. Анджелина Джоли подаде молба за развод от Брад Пит и поиска пълно попечителство над шестте им деца, напрежението между двамата все така не стихва. Паралелно с това те водят и съдебна битка за винарната Chateau Miraval, която са купили още докато са били заедно. Години след […]

Subscribe US Now