Как приема Брад Пит премахването на фамилията му от името на дъщеря му Шайло

Откакто през 2016 г. Анджелина Джоли подаде молба за развод от Брад Пит и поиска пълно попечителство над шестте им деца, напрежението между двамата все така не стихва. Паралелно с това те водят и съдебна битка за винарната Chateau Miraval, която са купили още докато са били заедно. Години след началото на делата обаче до финален изход от тях все още не се е стигнало.
Междувременно от правни документи по продължаващия спор се появиха твърдения от бивш охранител на двойката, според които Анджелина Джоли е настройвала децата срещу Брад Пит. По думите на близки до актьора обаче той държи да поддържа “възможно най-добрите отношения с децата си”. Въпреки това обаче те сякаш наистина заемат страната на майка си.
Две от децата на бившата двойка вече не се представят с бащината си фамилия. Първа това направи дъщеря им Захара, която миналия ноември се присъедини към група от университета си с името Захара Марли Джоли.
Наскоро друга от дъщерите на Анджелина Джоли и Брад Пит – Вивиън, пък бе част заедно с майка си от екипи на мюзикъла The Outsiders, в чийто афиш името ѝ фигурира само като Вивиън Джоли.
Последното от децата на бившите, което е напът официално да се откаже от фамилията Пит, е Шайло. Според източници тя е подала документи в деня на 18-ия си рожден ден, в които иска името ѝ да бъде вписано като Шайло Джоли.
Седмица след като това стана ясно, от People са научили от близък на Брад Пит, че той е наясно с решението на децата си, които са предпочели да се откажат от фамилията му.
“Той е наясно и е разстроен, че Шайло се отказа от фамилното му име. Никога не е изпитвал повече радост, отколкото когато тя се роди. Винаги е искал дъщеря”, издава източникът.
Той допълва също, че актьорът не приема лесно тази промяна.
“Той обича децата си, те му липсват. Много е тъжно”, споделя информаторът.
По думите му става ясно, че Брад Пит все още е заедно с приятелката си Инес де Рамон, но разстоянието от децата му го наранява.
“Той все още обича неимоверно всичките си деца. Целият този процес е много труден за цялото семейство”, допълва друг източник пред People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Мис България 2023 Елизабет Кравец остана без титла и корона

На 10 септември 2023 г. 17-годишната Елизабет Кравец бе избрана за новата Мис България. А вчера, 3 юни 2024 г., организаторите на конкурса за красота обявиха публично, че отнемат титлата и короната на красавицата. От съобщението в социалните мрежи става ясно, че решението е взето поради “неспазване на задълженията на […]

Subscribe US Now