Защо Мис България 2023 Елизабет Кравец остана без титла и корона

На 10 септември 2023 г. 17-годишната Елизабет Кравец бе избрана за новата Мис България. А вчера, 3 юни 2024 г., организаторите на конкурса за красота обявиха публично, че отнемат титлата и короната на красавицата.
От съобщението в социалните мрежи става ясно, че решението е взето поради “неспазване на задълженията на г-ца Кравец и нейно участие в дейности, които противоречат на ценностите на организацията Мис България”.
С тези си действия тя е навредила на репутацията, имиджа и престижа на националния конкурс. А в резултат на това организаторите са претърпели щети, накърняващи бизнес отношения с техни дългогодишни партньори, както и с евентуални нови.
Организаторите поясняват, че внимателно са разгледали всички обстоятелства, преди да вземат това решение и Гаел Санчес, който е упоменат като ръководител на конкурса, не е имал друг избор, освен да отнеме титлата и короната на Елизабет Кравец. И сега тя няма право да използва и да се свързва с търговската марка Мис България по никакъв начин.
Титлата отива пръв първата подгласничка Илиана Борисова, която сега ще поеме отговорностите й, като от организацията й гласуват пълно доверие, че е способна да ги представлява с “грация, достойнство и в съответствие с ценностите им”.
Изявлението завършва с това, че Елизабет Кравец се е възползвала от престижа на конкурса Мис България, без да се съобрази с неговите ценности, макар че многократно е получава предупреждения. Въпреки това те й пожелават всичко най-добро за в бъдеще.
Организаторите така и не уточняват с кои свои действия тя е накърнила престижа на конкурса. А днес, 4 юни, тя все още не е премахнала от профила си в Instagram информацията, че е Мис България 2023 г. 
И докато всички коментират отнемането на титлата й, красавицата промотира своя нов YouTube канал, първото видео в който е разговор с половинката й Атанас Пелтеков. И явно от миска ще се преквалифицира във влогър. И без това в последните месеци не я виждахме на публични събития, която може би е и една от причините да остане без титла – все пак тя идва с конкретни ангажименти.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето защо се отлага боксовият мач между Майк Тайсън и Джейк Пол

Преди няколко месеца Майк Тайсън и Джейк Пол обявиха, че ще дадат на хората това, което искат – зрелище, и ще се изправят един срещу друг в боксов мач. Двубоят между двамата, който ще се излъчва пряко в Netflix, трябваше да се състои на 20 юли на AT&T Stadium в Тексас. […]

Subscribe US Now