Как върви възстановяването на Джеръми Ренър

Колкото и да е парадоксално, ужасяващият инцидент, който преживя Джеръми Ренър в началото на 2023 г., привлече вниманието към работата му и личността му. 54-годишният актьор беше буквално прегазен от собствения си седемтонен снегорин.
За щастие, за момента той се възстановява успешно въпреки над 30-те счупени кости по собствените му думи. Духът му обаче продължава да е несломим, ако съдим по публикациите му в социалните медии.
И вероятно именно това е обяснението за бързото му възстановяване, на което Ренър ни държи в течение в профилите си в социалните медии. Така научаваме, че един от начините, по които тренира някои от засегнатите си мускули, е с електрическа стимулация.
Той публикува видео в Instagram и Twitter, където виждаме как точно използва електростимулатора на десния си крак. Прави го на фона на музика на Beatles, поясняват от Deadline.
Междувременно актьорът продължава да уведомява последователите си за новите епизоди на втори сезон на Mayor of Kingstown – сериалът на Тайлър Шеридън с негово участие, който в момента върви по Paramount Plus.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Sex Education остава без една от големите си звезди

Sex Education се оказа един от сериалите на Netflix, които станаха много популярни, без това да се очаква от тях. Именно той даде поле за изява на редица актьори, които благодарение на сериала добиха още по-голяма популярност. Но нищо не трае вечно и някои от тях няма да видим в […]

Subscribe US Now