Когато Синди Крауфорд пресъздава емблематичната реклама на Pepsi – и е все така гореща и секси

Достатъчно е да прекараме само няколко минути в социалните мрежи, за да чуем най-вирусната песен на лятото “One Margarita (Margarita Song)” – ода за силата на коктейла като афродизиак, който разхлабва задръжките с всяка глътка. А от вчера горещият хит има и нов видеоклип, с участието на не кой да е, а самата Синди Крауфорд.
Появата на модната икона във видеото определено е изненада, още повече, че тя пресъздава участието си от известната реклама на Pepsi от 1992 г.
А освен това самата Синди предлага уменията си да позира за официалното видео на песента на That Chick Angel и рапъра Saucy Santana.
Видеото започва с жадната Крауфорд, която изкача от спортна кола, с идеално тупирана коса на супермодел от началото на 90-те, в търсене на охлаждаща напитка. Влизайки в близкия ресторант, тя оставя персонала напълно зашеметен – с късите панталонки и белия потник, както и с умението си да изпие на екс цяла Маргарита.
И тъй като във всеки музикален клип има продуктово позициониране, и тук има не толкова деликатен намек за Casamigos, марката текила, която съпругът ѝ Ранде Гербер основава заедно с Джордж Клуни. И предпочитанията не спират дотук. След като хвърля лайма през рамо, Крауфорд пресъздава характерната си поза от рекламата на Pepsi от 1992 г., докато отпива от соления коктейл.
След което бива буквално избутана от кадъра от That Chick Angel, известна още като Angel Laketa Moore – комик и водещ на подкаст, която стои зад новата хитова песен.
Всъщност, Синди Крауфорд не за първи път пресъздава фрагмента от култовата реклама. През 2018 г. тя и синът ѝ Пресли Гербер изиграха подобен носталгичен момент в реклама за Super Bowl.
А през 2021 г. тя отново се снима – в същия бял потник и дънкови къси панталонки – във фотосесия за набиране на средства за детската болница American Family в Уисконсин, където брат ѝ се е лекувал от левкемия, пише CNN.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Набедиха Мила Роберт за проститутка, тя не отрече, че... СНИМКА

Набедиха изпълнителката Мила Роберт за проститутка с фалшива обява. “По-скоро ми беше смешно, като разбрах, отколкото притеснително”, коментира случилото се певицата пред “Телеграф”. Непознати момчета се обадили на Мила Роберт, за да я уведомят какво са видели в интернет пространството. “Бяха много мили. Казаха, че не струвам само 160 лв.”, […]

Subscribe US Now