Изненадващата новина на принц Алберт

Племенницата на крал Чарлз принцеса Йожени ще става майка през тази година. Но още преди обявяването на бременността й знаехме, че в друг европейски кралски двор ще се роди бебе. И то отново ще е на племенник на монарха.
Принц Алберт на Монако сам съобщи новината за това, че синът на сестра му принцеса Стефани е станал баща. “Племенникът ми Луи Дюкрюе и съпругата му Мари са зарадвани от това, че са родители на малко момиченце”, каза той на сцената на Auditorium Rainier III.
Алберт беше там, за да връчи дипломите на бъдещи спасители към Червения кръст на Монако, и използва трибуната, за да съобщи радостната вест, съобщават Monaco Matin. До него беше Камий Готлиб – сестра на Луи и също племенница на принца.
Според информациите бебето се родило на 4 април, но името на момиченцето още не е съобщено. То е първо дете за двойката Луи и Мари, които са женени от 2019 г. Както и първо внуче за принцеса Стефани, по-малката сестра на принц Алберт.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Момичето, заради което ще се влюбим отново в България

Много хора свързват името Мария Тарашманова с това на Виктор Стоянов – мъжът, който цяла България познава като “Ергенът”, за чиято любов се бореха дамите от първи сезон на така нашумялото и у нас риалити предаване. Всъщност, Мария Тарашманова е момичето, което успява да плени сърцето на Виктор в реалния […]

Subscribe US Now