След скандалния развод: Васил Драганов с нова жена СНИМКИ

Сагата около скандалния развод с Андреа, който разтърси арт средите, очевидно не е попречила на актьора Васил Драганов да си намери отново жена. 

Драганов, който е кадър на Народния театър, стана печално известен с насилието на бившата си съпруга Андреа Драганова, която го обвини в системен тормоз – и физически, и психически. Двамата бяха заедно 18 години и сочени като едно от най-стабилното семейство в гилдията. От брака си двойката има две деца – син и дъщеря. Оказа се обаче, че под илюзорното щастие се оказа, че нещата са грозни и гротесни.
Ева Тепавичарова бясна на Васил Драганов, разнищи лъжите му

“Вече не съм сам. Имам жена до себе си, но повече няма да говоря за личния си живот. Не смятам, че той е важен в момента, освен това съм я запознал с децата си”, заявява актьорът пред столичен ежедневник.
Бившата му жена Андреа пък, потвърди, че наистина чака бебе от новия си мъж, който обаче не бил нито “кебапчия”, нито безработен, както актьорът бе описал неотдавна, а имал ресторант. С него Андреа се чувствала спокойна, обичана и щастлива, освен това вече редовно виждала децата си, тъй като с Драганов постигнали споразумение за съвместно попечителство.

В момента Драганов е на почивка във Велинград с децата си, които са във великденска ваканция. Това е и момента, в който актьорът има възможност да им отдели повече време.
Васил Драганов призна: Едната я бия понеделник и вторник, другата – сряда и петък СНИМКА
“Изцяло съм се отдал на тях и съм щастлив от този факт. Ще ги водя и на море. Синът ми тренира футбол, ходим по мачове и първенства и е много талантлив! Отглеждам си бъдещия Меси”, добавя още Драганов.
Любопитна подробност е, че дъщерята на актьора кара шофьорски курсове и съвсем скоро вероятно ще поиска от баща си кола.
След великденските празници Васил Драганов ще се снима в сериал с участието на колегата си от “Комиците” Любо Нейков. Режисьор ще е Димитър Митовски./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Анди Гарсия в 18 факта

Днес, 12 април, рожден ден празнува американският актьор и режисьор Анди Гарсия.  Източник: blitz.bg

Subscribe US Now