Защо всички се подиграват на Кристиано Роналдо

Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес винаги успяват да накарат хората да говорят за тях. Най-вече, когато стане дума за начина им на живот.
Двамата определено не се лишават от каквото и да било, но въпреки всичко хората винаги намират за какво да се хванат, за да им се подиграват.
Последното нещо е елхата им за Коледа. От сторита на Джорджина в профила ѝ в Instagram се вижда украсеното им коледно дърво, което е изкуствено и доста скромно на размери за финансовите възможности на Роналдо. Поне така смятат много хора в социалните мрежи.
Други пък са готови да се обзаложат, че това със сигурност не е единственото украсено коледно дърво в дома на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес. Повод за недоволство пък предизвика друго стори на половинката на футболиста.
На него се виждат част от подаръците за децата, а сред тях е малка чантичка на Louis Vuitton, която струва около 3000 долара, пише Marca. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Скритите кодове на Кейт Мидълтън

Коледата в Сандрингам беше сред дългоочакваните събития за феновете на британското кралско семейство. След смъртта на Елизабет Втора миналата година, празниците на 2023 г. бяха първото пълноценно събиране в замъка в Норфолк на крал Чарлз и семейството му. Видяхме почти всички очаквани лица на църковната служба на 25 декември, както […]

Subscribe US Now