За какво Брад Пит похарчи 40 милиона долара

Какво би направил човек, ако има под ръка 40 милиона долара? Би си подарил луксозна къща край морето, би ги “инвестирал” в екзотични пътешествия или би си сътворил изцяло нов живот… Какво обаче би направил Брад Пит, който вероятно вече има всичко, което си е пожелал? Би си купил нещо вековно. Буквално.
Съвсем скоро американският актьор стана собственик на историческо 100-годишно имение, разположено в планините на крайбрежното градче Кармел в Калифорния.
Става въпрос за имението D.L. James House (носи името на първият си притежател – бизнесмена и писател Д.Л. Джеймс), датиращо от 1918 г. и проектирано от видния архитект от началото на ХХ Чарлз Съмнър Грийн. Къщата е направена от добивани в района пясъчни камъни и гранит. Има сводести прозорци, керемиден покрив в средиземноморски стил и невероятна гледка към океана.
Заинтригува ни и фактът, че имотът с площ 278.709 квадратни метра никога не е бил публично обявен за продажба. В действителност е купен извън пазара на цена, която според местните брокери го прави най-скъпият дом, продаван някога в района.
Това е и последната сделка с имоти, свързана със знаменитости в Кармел. Дългогодишният дом на актрисата Бети Уайт наскоро беше продаден за близо 11 000 милиона долара, което е значително над исканата цена от 7.95 милиона долара.
Решението на Пит да се сдобие с това старинно бижу не ни изненадва, имайки предвид, че е виден ценител на архитектурата и почитател на домовете в занаятчийски стил.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ашли Джъд, която се срещна с изнасилвача си

Звездите и преди са се престрашавали да говорят открито за изнасилванията, на които са ставали жертва. Ашли Джъд също е признавала, че е била изнасилвана цели три пъти. За първи път сега, макар и години по-късно, тя разказва за срещата си лице в лице с единия от извършителите на престъпните […]

За какво Брад Пит похарчи 40 милиона долара

Какво би направил човек, ако има под ръка 40 милиона долара? Възможностите са безброй – от това да си “подари” луксозна къща (край морето, например) до това да ги “инвестира” в екзотични пътешествия. Да сътвориш изцяло нов живот, бихме казали. Но когато става дума за звезда от ранга на Брад Пит (който вероятно вече има всичко, което си е пожелал)? Актьорът даде точно такава сума за една нещо, което бихме могли да наречем (и буквално) вековно.
Американецът съвсем скоро стана собственик на историческо 100-годишно имение, разположено в планините на крайбрежното градче Кармел в Калифорния.
Става въпрос за имението D.L. James House (носи името на бизнесмена и писател Д.Л. Джеймс – първият ѝ притежател), датиращо от 1918 г. и проектирано от видния архитект от началото на 20-ти Чарлз Съмнър Грийн. Къщата е направена от местно добиван пясъчни камъни и гранит. Има сводести прозорци, керемиден покрив в средиземноморски стил и невероятна гледка към океана.
Заинтригува ни и фактът, че имотът с площ 278.709 квадратни метри никога не е бил публично обявен за продажба. В действителност е купен извън пазара на цена, която според местните брокери го прави най-скъпият дом, продаван някога в района.
Това е последната сделка с имоти, свързана със знаменитости в Кармел. Дългогодишният дом на актрисата от The Golden Girls Бети Уайт наскоро беше продаден за близо 11 000 милиона долара, което е значително над исканата цена от 7,95 милиона долара.
А нас не ни изненадва решението на Пит да се сдобие с това старинно бижу. Имайки предвид, че е виден ценител на архитектурата и почитател на домовете в занаятчийски стил .

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

За какво Брад Пит похарчи 40 милиона долара

Какво би направил човек, ако има под ръка 40 милиона долара? Би си подарил луксозна къща край морето, би ги “инвестирал” в екзотични пътешествия или би си сътворил изцяло нов живот… Какво обаче би направил Брад Пит, който вероятно вече има всичко, което си е пожелал? Би си купил нещо вековно. Буквално. Съвсем скоро американският […]

Subscribe US Now