Важният повод, който Кейт ще пропусне

Принцесата на Уелс вече си е у дома в Уиндзор, където тепърва ще се възстановява от операцията в коремната област, която претърпя в средата на януари. След 13-дневен престой в болница, тя беше изписана вчера, 29 януари.
За съжаление обаче след подобни хирургически интервенции времето за пълно и ефективно възстановяване е дълго. Точно заради това Кейт Мидълтън най-вероятно ще пропусне доста важен повод за нея – рождения ден на майка си.
Керъл Мидълтън ще навърши 69 години утре, 31 януари. Как точно ще празнува не е ясно, но предишни години тя винаги е отбелязвала рождения си ден пищно, а Кейт винаги е присъствала.
През 2019 г. Пипа Мидълтън организира празника й в Челси, а още по-рано цялото семейство Мидълтън пътува на до карибския остров Мъстик специално за рождения ден на Керъл, припомнят Hello.
Предвид настоящите обстоятелства, Керъл Мидълтън едва ли ще празнува по-далеч от дома на семейството в Бъркшир, който е относително близо до Аделаид Котидж, където живеят принц Уилям, Кейт и децата им.
Въпреки това Кейт Мидълтън едва ли ще може да присъства на празника на майка си. Керъл и Пипа Мидълтън пък бяха забелязани в London Clinic през отминалата седмица, което означава, че са били на посещение при принцесата на Уелс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво още забранява Кание Уест на Бианка Ченсори

Взаимоотношенията между Кание Уест и съпругата му Бианка Ченсори е една от най-обсъжданите теми през последните месеци. Освен скандалните и вулгарни снимки, които рапърът качва на жена си, сега става ясно, че е забранил на съпругата си да използва социални мрежи, уж за да я предпази от негативни коментари. Това […]

Subscribe US Now