В “Игри на волята” стана страшно: Дъщеря ликвидира майка си, а братя се биха и..

В “Игри на волята” битките стават все по-ожесточени, особено когато на Арената се изправят роднини. В снощния епизод видяхме как двама братя се налагат жестоко един друг, а дъщеря направо опустоши майка си, без да й мигне окото.

В крайна сметка Старейшините постигнаха безапелационна победа срещу Гладиаторите. Синьото племе спечели 6 от общо 8 единоборства и показа много хъс на Арената.
Епичен обрат: Виолета срази Оряшкова в “Игри на волята” и я…
А тези, които се оказаха най-безкомпромисни, бяха Денислава Велкова и Михаил Кръстев, които остраниха хладнокръвно своите най-близки хора не само в шоуто, но и в живота, съответно – бизнесдамата Виолета Стайкова и плувецът Радостин Кръстев.

Денислава от “Игри на волята” се пробва с трима от участниците, ето кой успя да вкара в леглото
Загубата на Гладиаторите пък ги изпрати край огъня, където те трябваше да посочат един от своите за елиминационната битка в петък. Червените избраха Цвети Станева, която за втори пореден път ще се бори за мястото си в “Игри на волята”.

Шампионката по калистеника победи Теодора Мудева в елиминационния двубой миналата седмица, но този път има вероятност да се изправи срещу много по-силен противник в лицето на Благомир Мастагарков – аутсайдера при сините. 
Мудева от “Игри на волята” се оплака, че получава смъртни заплахи от…
В днешната номинационна битка Старейшините и Гладиаторите отново ще премерят сили на Арената, а непредвидените ситуации отново ще изиграят ключова роля в играта им. Последствията няма да се харесат на никого./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мег Райън най-сетне разкри защо се оттегли от Холивуд

Осем години след като снима последния си филм, Мег Райън най-сетне се завръща на екрана. Холивудската звезда участва в романтичната комедия What Happens Later, в която си партнира с Дейвид Духовни. Освен това актрисата е и режисьор на продукцията. Филмът проследява историята на двама бивши влюбени, останали по принуда заедно […]