Какво става между Златка и новия й? Оказа се, че той е обещал на…

Щастието обича тишината, са казали хората, а обикновено при публичните личности това много рядко или никога е търсен ефект. Особено пък за Златка Райкова, която не спира да демонстрира колко е влюбена, щастлива и луксозно живееща, откакто се раздели с Благой Георгиев.

Дали обаче при нея всичко е цветя и рози наистина, както се опитва да убеди от социалните мрежи, или има и други неща, които не са за споделяне пред всички, времето със сигурност ще покаже нееднозначно. Вече е факт обаче един доста разочароващ плеймейтката коментар, направен от близки до семейството на новия й любим Карен.
Златка нанесе жесток удар на Благой! Той не е на себе си от гняв СНИМКА

Според него “семейството на Карен категорично не одобряват Златка. Не я харесват и тя не отговаря на моралните ценности на фамилията”. Това твърди близка семейна приятелка на Карен Хачатрян, пише “Хотарена”.
Златка не си губи времето! Ето какво направи след сватбата на Благой СНИМКИ
“Всъщност нещата далеч не са толкова розови. Както знаете, те са арменци и въобще – са доста консервативни хора. Имиджът на Златка не е този, който биха искали да има половинката на Карен”, добавя още жената пред медията и дори допълва, че преди да се прибере от Миконос, Карен даже обещал на родителите си да зареже Райкова.

От почивките в Гърция, които си спретват Карен и Златка обаче, поне засега не изглежда да са пред раздяла. Докога ще издържи идилията им и дали няма да финишира скоро, предстои да разберем./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Най-трудното нещо за Том Брейди и Жизел Бюндхен

Едва ли има човек, който да не е чувал за Том Брейди и Жизел Бюндхен. Или поне за един от двамата. Това, разбира се, се дължи на успешните кариери, с които ръгбистът и моделът могат да се похвалят. Оказва се обаче, че не намирането на време за семейството заради всички […]

Subscribe US Now