Автобусите във “Владиславово” с крайна спирка до пазара

Admin

Заради леда и снежната виелица тази сутрин, автобусите на градския транспорт във варненския квартал “Владиславово” няма да се качват до обръщача на бл. 407, а ще завъртат до пазара.

Колите не са тежки и не могат да изкачат баира на бул. “Константин и Фружин”, съобщи за Moreto.net шефът на общинския превозвач “Градски транспорт” във Варна, инж. Злати Златев.

По думите му всеки от автобусите, движещ се по това направление тежи между 7 и 10 тона и потеглянето в сегашните пътни условия на практика е невъзможно.

Инж. Златев добави, че към момента не се изпълняват курсове от и до Каменар. Автобусите на градския транспорт ходят, ходят до Тополи, но не стигат до гробищата.

Всички останали рейсове се движат макар и със закъснение при зимни условия. Снощи и тази сутрин е имало много закъсали автобуси на различни локации в града заради заснежени участъци, но всички коли са изтеглени.

Next Post

Удължиха ваканцията на учениците до 6 март във Варна

Дървената ваканция във Варненска област продължава. Днес тя бе удължена за трети път. Учебните занятия ще бъдат подновени на 6 март.