Годжи не издържа и каза цялата истина за Слави Трифонов

Двамата много дълго време са забавлявали зрителите със своите образи и са ги докосвали по различни начини с музиката си, която се простира в различни стилове. През годините е имало много информации, че са скарани, но истината е, че двамата са приятели в истинския смисъл на думата.

Басистът и вокалиста на група “Ку-ку бенд” са приятели и закачките между тях са част от стратегия за забавление на зрителите по телевизията и в студиото на предаването. Годжи много пъти е признавал, че Слави Трифонов е човекът, който е създал всичко около тях и този, който има най-добро усещане.
Ето я цялата истина за връзката на Годжи с Цветелина Грахич
“Със Слави Трифонов се запознах в първи срок в 8-ми клас. Той беше доста по-голям. Те бяха на различно ниво и в други компании. Те бяха в 11-ти клас, а ние лапетии. Те мислиха за гаджета, приятели ходиха по терени. Терени означава, да отидеш в приятел, който има помощение, носиш нещо за пиене и слушате музика.

Най-големият ми късмет е, че съм в “Ку-ку бенд” и съм се срещнал с такива хора. А това, което не ми се е случило и не съжалявам е футбола. Аз бях много добър футболист, тренирах в Ботев Враца, но не ми се получи нагоре. Идваха хора да ни гледат, искаха мен и още две момчета да ни вземат в “Олимпийски надежди” те бяха към ЦСКА. След това обаче получих хронична дискусия на десния крак. Играех № 2 – десен защитник.
Всъщност ако трябва да кажа каква е обективната истина, а тя е много проста без да правя четки на никого – успеха на предаването „Шоуто на Слави“ се дължи на критерия на въпросния човек. Основно и най-вече на него. Защото той казва това тук не, това тук остава, това ми го проверете, трябва ми ключ за към онова, вие пеете това, вие ще свирите, структорираше го. Няма водещ с такъв ритъм, не съм виждал, няма и да има, пише 7dnisport.bg.
Годжи скочи с остри думи срещу Цитиридис
Аз съм некомптентен на съзнателно ниво. Чел съм най-различни книги и обичам да чета такива книги за отношенията между хората. Някои са ми помагали, да разбера как да водя разговор добре, как да се научиш да качваш не без да обидиш някого. Виждам, че ти си скръстил ръцете в момента. Това означава, че се притесняваш да ми зададеш някакъв въпрос.
За напусналите шоуто какво да кажа, те са си решили така. Не обичам и не харесвам, когато се случва. Знам, че е наивно. Всеки има трески за дялане, но това не ми е окей. Включително колежки, когато са си тръгвали, колежи и други.
Само за един човек не съжалявам, че си е тръгнал, но няма да кажа кой е той. Беше депутат.
При нас основна сила е дисциплината. Евгени включително е отнасял глоба за едно свое закъснение въпреки, че беше изпълнителен директор на “Гласът на България”. Аз също съм отнасял глоба”, признава той в откровен разговор./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненадващата снимка на принц Алберт

Възможно е проблемите между принц Алберт и съпругата му Шарлийн да продължават. принцесата прекарва по-голяма част от времето в Швейцария, като пристига в Монако само за официални ангажименти или да види децата си. За сметка на това обаче Алберт поддържа добри отношения с някои от бившите си партньорки и, в […]

Subscribe US Now