Парче на Силвър и група „Фантазия“ проби в киното

Днес (21 април) ще бъде премкерата на един от най-дългоочакваните филми „Махленска класа“, в който участие вземат едни от най-големите звезди в България.

Марсел Величков, Божидар Костадинов, Дамян Савов, Атанас Михайлов, Дилян Калчев, Никола Христов, Изабела Иванова, Цветко Цанов, Лазар Панев и други, изгряват на големият екран в киносалоните в страната.
Murda Boyz: Махленска класа
Съдейки по трейлъра, „Махленска класа“ дава заявка да се превърне в един от най-успешните български филми през последните години. Любопитен факт е, че един от санудтракововете на „Махленска класа“ е парче на група „Фантазия“ в колаборация със Силвър, носещ заглавието „Шампион“.
Според запознати, той не е бил на премиерата, поради турне в Европа, но на терен е била дясната му ръка и представители от лейбъла му. Когато излезе на музикалният пазар, парчето беше тотален хит и гърмеше навсякъде, а по всичко личи че сега отново ще добие попоулярност и ще изживее втори живот. 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Мутри с пистолети нахлули в офиса при Андреа преди да излезе пияна на сцената ВИДЕО

Певицата Андреа направи шокиращи разкрития за скандалното си участие отпреди няколко дни, на което се появи мъртво пияна. В мрежата се пръкнаха клипчета от въпросното участие и звездата стана за смях. Но се оказа, че за всичко си има причина. Изпълнителката на хита “Неблагодарен” взриви всички с откровението, че е […]

Subscribe US Now