Когато Силвестър Сталоун се е срамувал да бъде баща

Покрай излизането на документалния филм Sly и риалитито The Family Stallone тази година научихме повече за живота на Силвестър Сталоун. Така от второто стана ясно, че когато се запознава с гаджетата на дъщерите си, актьорът започва да се държи точно като Рамбо – един от най-известните му персонажи, характерен с внушителната си физика.
И все пак, Силвестър Сталоун не е известен само с ролята си на Рамбо и за своите 77 години е изградил не само солидна кариера, но и едно доста сплотено семейство. Невинаги обаче отношенията с децата му са били точно така, както му се е искало на актьора.
В интервю за The Hollywood Reporter миналата година той разкрива, че съжалява за моментите, в които е поставил кариерата си пред семейния живот. В същото време обаче не скрива, че се чувства сякаш е пропилял и много време от кариерата си.
Тук Силвестър Сталоун има предвид затишието, което настъпва след големия му пробив в киното през 70-те и 80-те години с филмите за Роки и франчайза за Рамбо. През този безработен за него период дори дъщерите му забелязват как той просто прекарва цели дни в гледане на филми, пише People.
“Мислех, че за мен беше свършено. Телефонът не звънеше”, спомня си Сталоун.
В епизод от подкаста Unwaxed, който водят дъщерите му София (27 г.) и Систин (25 г.), актьорът дори признава, че тогава се е срамувал да им бъде баща.
“Чувствах се толкова безполезен. Вие дори не знаехте с какво си изкарвам прехраната. Просто виждахте, че се навъртам наоколо и изглеждам депресиран”, допълва Силвестър Сталоун.
Е, за щастие кариерата му все пак отново потръгва с главни роли в “Непобедимите”, “Крийд” и “Пазители на галактиката”, които вероятно ще си останат и едни от най-популярните филми с негово участие.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Признанието, което всички чакаха от Адел

За първи път Адел и Рич Пол бяха забелязани на публично място през юли 2021 г., когато отидоха заедно на баскетболен мач от NBA. Тогава източници разкриха, че двамата действително се срещат. Няколко месеца по-късно повече подробности за връзката им даде самата певица. В интервю за Rolling Stone тя сподели, […]

Subscribe US Now