Изненадващия талант на Катрин Зита-Джоунс

Катрин Зита-Джоунс е жена с много таланти и това трудно може да бъде оспорено. И не говорим само за успешната ѝ актьорска кариера.
Съпругата на Майкъл Дъглас трупа фенове и последователи в социалните мрежи не само с изявите си във филми и сериали, но и с факта, че може да пее.
Един от последните постове на актрисата в Instagram изненада не само нас, но и голяма част от последователи ѝ. В кратко видео виждаме и чуваме как Катрин Зита-Джоунс свири на пиано, а през това време изпълнява парчето “Coming Around Again”, пише Hello.
Песента е на Карли Саймън е писана за филма “Горещо слънце” от 1986 г., в който в главните роли влизат Джак Никълсън и Мерил Стрийп. Музикалните заложби на Зита-Джоунс не бива много да ни изненадват, макар и до момента в киното да не е имала възможността да ги демонстрира.
През миналата година тя заяви пред Parade, че ако не е станала актриса, то е щяла да бъде музикант. И именно тогава заяви, че би искала да бъде нещо средно между Карли Саймън, Адел и Алиша Кийс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бояна Шарлопова се раздели с дъщерята на мъжа си, а хотелите отиват при...

Вдовицата на Стефан Шарлопов – красивата Бояна, и доведената й дъщеря Ева, вече не управляват заедно семейната империя. Най-голамата щерка на богатия хотелиер, която е от първия му брак, беше изпълнителен шеф на “Шарлопов Груп” още преди Бояна да влезе в бизнеса. След като Стефан си отиде от този свят внезапно преди […]

Subscribe US Now