В какво все още не им върви на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Преди да се събере отново с Бен Афлек през април 2021 г., Дженифър Лопес живееше в Маями, Флорида, с близнаците си Макс и Еме (15 г.). От своя страна през лятото Бен Афлек пък продаде дома си в Пасифик Палисейдс, Лос Анжделис, за 30 милиона долара.
Сега двойката е в търсене на своето ново любовно “гнездо”. Последно научаваме, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са размислили относно имението в района на Пасифик Палисейдс в Лос Анджелис, което са искали да купят “само” за 34.5 милиона долара. Но защо са се разколебали – не ясно. Все пак, поне според описанието, домът има всичко, което си представяме, че те биха пожелали.
Имението има седем стаи, 13 бани, трапезария с камина и бар. Разполага и с отделна къща за гости, басейн, както и гараж за шест коли. Във вътрешния двор пък има джакузи и външна кухня. И понеже явно всичко това не звучи като да е достатъчно, имението има и изба, домашен фитнес и спа център.
Дженифър Лопес и Бен Афлек обаче не са се ограничили само до този вариант за свой нов дом, а са разглеждали и други къщи в района, включително една на два пъти по-висока от исканата цена. Но и на нея не са се спрели.
Всъщност, търсенето на дом за Джей Ло и Бен Афлек продължава вече около година, а двамата често са били забелязвани да посещават имоти около Лос Анджелис, пише Daily Mail.
В един момент се смяташе, че двойката ще ремонтира огромното имение на певицата в Бел-Еър, където ще се нанесе по-късно през година. След това обаче стана ясно, че то е пуснато за продажба на цена от 42.5 милиона долара.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Шокиращият външен вид на Ким Бейсингър

69-годишната Ким Бейсингър е на път да стане баба. По този повод тя присъства на бебешкото парти на дъщеря си  Айрленд Болдуин, за да отпразнува предстоящата поява на внучето си. Актрисата, носителка на Оскар, пристигна на партито, проведено (доста необяснимо) в стриптийз клуб, наречен Jumbo”s Clown Room в Холивуд. Някогашната […]