Актрисата, която нарече “идиот” холивудска звезда

Едва ли има актьор, който да не иска да му се отвори възможността да играе редом до някои от най-големите имена в света на киното.
Понякога обаче се оказва, че тези големи имена не са чак толкова приветливи като хора, и човек наистина може да не иска да работи с тях. 
За такова преживяване сподели актрисата Ребека Фъргюсън, която от днес можем да гледаме в “Дюн: Част втора”.
В подскаста Reign with Josh Smith 40-годишната актриса споделя, че ѝ се е налагало да работи с “абсолютен идиот” като партньор във филм. Фъргюсън не казва за кой актьор става дума, но твърди, че е сред най-популярните в Холивуд.
Актрисата споделя, че въпросният човек ѝ е крещял на снимачната площадка и е казвал неща като: “Наричаш себе си актриса?” и “С това ли трябва да работя?”. Според Ребека Фъргюсън, никой не я е защитил тогава, защото по онова време този човек е бил най-търсеният от всички студиа и режисьори.
Тя обаче е отвърнала на агресията с твърдението, че по-скоро би снимала филма с тенис топка на негово място. 
Ребека Фъргюсън пояснява, че въпросният актьор не е нито Хю Джакман, нито Том Круз, с които е работила през годините, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"Беше добре, но определено не и най-доброто, което съм опивала" - жената, която отказа на Лео ди Каприо

В последните години Леонардо ди Каприо привлича вниманието не толкова с ролите си в киното, колкото с любовните си завоевания. Неведнъж актьорът става обект на шеги заради вкуса си към млади красавици до 25 години. А тези дни една от тях сподели интересни подробности за срещата си с Лео. Моделът на Playboy Хике […]

Subscribe US Now