Ужас! Това Ивана ли е?! Певицата не прилича на себе си, ето как оправда нелепия си външен вид ВИДЕО

Мегазвездата Ивана потресе феновете си с начина, по който изглежда. По всичко личи, че певицата не може да преживее леко остаряването и се е подложила на разкрасителни процедури, които са превърнали лицето й в чуждо и трудно бихме я разпознали, ако не говори или не пише името й. Или пък ползва различни ефекти на телефона си, с които се е обезобразила по такъв начин?! 

Изпълнителката на “Нещо нетипично” е изпънала бръчките на лицето си и видимо е с нови бели фасети, които напомнят ченето на Благой Георгиев. Това гласят коментарите, след като Ивана качи свое любителско видео в страницата си във фейсбук.
Променената Ивана виждаме на любителско видео, което засне в последните часове на 2022г, в което подкани феновете си да празнуват с нея в известен ресторант в Пловдив. Но визията е тази, която изненада всички и заваляха хиляди негативни коментари. 
 

Негативните коментари стигнаха до певицата, която реши да обясни на какво се дължи тази промяна и да се опоита да замаже положението. 
“Много съжалявам, че съм ви разочаровала толкова много с визията си.  Просто експериментирахме с един нов филтър, който така ми избели зъбите и затъмни лицето ми , че повярвайте, аз като се видях, също не се харесах особено, но рекламата за НГ трябваше да се пусне.
И все пак, ако толкова ви е любопитно как точно изглеждам, най-добре гледайте видеата, които качваме от различни събития.  Там няма филтри и Фотошоп, там е истинското! Може и гримът ми да е разцапан, може и косата ми да не е перфектна, защото когато пея на живо и се раздавам от душата си, въобще не ме интересува как изглеждам. Искам да ви е хубаво! Искам да ви забавлявам, искам да ви развълнувам и разбира се, да доставя удоволствие на себе си единствено и само с музиката си!  Желая на всички здрава и успешна 2023г “, написа Ивана, оправдавайки се за нелепия си външен вид./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Нина Добрев направи и това

Преглеждаме редовно профила на Нина Добрев в Instagram и отлично знаем, че актрисата обожава да пътува, посещава нови места и изживява нови емоции. Като цяло, Нина обича да предизвиква себе си и да се впуска в приключения. Отново от профила ѝ в социалната мрежа разбрахме, че малко след семейното приключение […]