Синът на Ламбо се уреди в Щатите, а жена му е… СНИМКИ

Синът на обичания актьор Стефан Данаилов – Владимир, май има сериозни планове за бъдещето, защото си е купил огромна къща на два етажа с просторна всекидневна и няколко спални в градчето Хънтингтън в Западна Вирджиния.

Имотът му разполага с огромен зелен двор, за който Влади очевидно има доста колоритни планове, свързани с поколение. Току виж майка му – популярната актриса Ирен Кривошиева, да стане скоро баба.
Синът на Стефан Данаилов с голям пробив в САЩ

Близки до наследника на легендата издават, че Влади е бързал да купи голяма къща, защото с жена му очакват с трепет своя първи наследник. Засега обаче, нито той, нито Виктория признават нещо по темата. Вероятно именно бременността е и причината в момента двойката да е за кратко в България, където са посетили няколко пъти бабата на Влади и майка на Ирен Кривошиева, която е вече на достолепните 92 години.
“Къщата е доста скъпа, но с жена му теглиха кредит и сега ще го погасяват всеки месец. Влади се премести в новия си дом в края на май, предния ден, преди да пътува за България. Сега той е в София заедно с жена си Виктория. Ще останат тук до 12 юни. Той посети няколко пъти и майка ми, която вече е на 92 години. Бяха и на море, като се върнат ще идем за няколко дни из България”, потвърди и актрисата пред “Галерия”.
Синът на Стефан Данаилов профука цялото му наследство
“Отвъд океана е така, първо имаш къща, после бебе”, добавя с усмивка още актрисата.
Припомняме, че Влади и Виктория се ожениха преди четири години, като тя прие православието, за да могат да се венчаят в църква отвъд океана. Иначе са заедно от поне 16 лета./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Цеци Красимирова яхна мощен звяр за 7000 евро СНИМКА

Цеци Красимирова обича високия адреналин, а потвържденията за това са много през последните години. Този път обаче, той със сигурност ще е на макс с най-новата й ултра мощна придобивка. След като наскоро изкара курс за управление на мотоциклети, моделката с фатално сини очи вече е горда собственичка на последен […]