Цвети от “Хелс Китчън” лъсна на скандални СНИМКИ 18+

Колоритната Цветомира от последния сезон на “Хелс Китчън” може да се похвали с първи плаж това лято. Тя не успя да стигне до морето, но вместо се спря на луксозен комплекс във врачанския край. 

Любимката на шеф Виктор Ангелов се съблече и събра всички погледи с изрязания си бански, който не остави нищо на въображението на мъжете, които с удоволствие зяпаха дупето на готвачката. 

Цвети се похвали с бразилското си дупе на скандлани секси снимки, които е направила в плажен комплекс в село Зверино. Там тя си е наела една от вилите и целият персонал я гледа като писано яйце. 
изрязаният бански не скрива апетитните форми на врачанката и веднага си спечели одобрение на мъжете. Намериха се и такива, които не одобряват това поведение на девойката. “И ти стана като всички останали”, съскат под снимките хейтъри. 

Явно Цвети се е отдала на заслужен релакс след “Хелс Китчън“, завършването на училище и абитуриентския й бал, а какво ще прави фурията в кухнята наесен – предстои да видим./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ще видим ли тайния дневник на Елизабет Втора

Макар да беше на престола почти рекордните 70 години, много неща за живота, размислите и емоциите на Елизабет Втора остават неизвестни на широката общественост. Кралицата почина на 96-годишна възраст на осми септември миналата година. А сега част личните й писма и дневника й ще бъдат подготвени за печат. С тази […]