Когато дъщерята на Мадона не остави много на въображението

Лурдес Леон със сигурност прилича по едно нещо много на майка си Мадона – винаги намира начин как да привлече вниманието към себе си.
В повечето случаи не само да го привлече, но и да провокира до краен предел. Направи го съвсем наскоро, пускайки свои снимки, на които е само по дамска чанта.
На събитието, организирано от Victoria’s Secret по време на седмицата на модата в Ню Йорк, Лурдес реши да се появи в нещо като мини тоалет, по който няма кой знае колко плат.
Всъщност плат, като цяло, в роклята няма, защото от People разбираме, че е направена от метални нишки, вплетени в рехава мрежа, наподобяваща паяжина.
Гърдите на Лурдес Леон са голи, прикрити (донякъде) от въпросния тоалет, като надолу бе заложила на черни прашки и сандали на платформа. Провокативната визия е дело на базираната в САЩ украинска дизайнерка Наталия Феднер.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тайната на Ан Хатауей да изглежда толкова добре и на 40

Едва ли някой би оспорил, че Ан Хатауей е сред знаменитостите, които не изглеждат на годините си. През ноември тя ще навърши 41, но определено изглежда сякаш за нея времето е спряло преди десетилетие. Актрисата не само е в завидна физическа форма, но и лицето ѝ все така е запазило […]

Subscribe US Now