Кали на почивка в Дубай в компанията на Катрин Тасева и издаде голяма тайна СНИМКИ

Дни след безапелационната си победа в „Черешката на тортата“, Кали се награди с кратка ваканция в Дубай. Певицата се доказа като революционер и иноватор не само на музикалната сцена, но и на кулинарната.

След като се осмели да въведе суровоядството в „Черешката“, за първи път в историята на хитовото шоу, и да спечели с тази смела идея, певицата стегна куфарите за горещата дестинация.

И това пътуване Кали сподели с любимия си, но този път те бяха заедно със „златната“ ни шампионка Катрин Тасева, която имаше мастер-клас в Дубай.
Това събитие беше и една от причините избора на Дубай и Абу Даби като дестинация. Дамите посетиха заедно Бялата джамия и други забележителности на перлата на Арабския полуостров.
След завръщането си на родна земя, Кали вече е устремена към нови музикални предизвикателства! Тя подготвя изненада за феновете си заедно с една от нашумелите ТикТок сензации – Алекс Панайотова – родената в България французойка, която взриви мрежата с кавъри на поп-фолк хитове на френски.

Едно от най-успешните изпълнения на момичето, което трогна френските сърца, изпълнявайки български фолклорни хитове от балкона в началото на пандемичната 2020, е именно суперхита на Кали 4-4-2.
Фенове го изпращат на Кали и благодарение на това тя открива и се свързва с талантливата участника от „България търси талант“ 2016-а. Двете се харесват от първа среща и вече работят по общ проект. Какво предстои да чуем и видим, Кали открехва съвсем малко завесата, споделяйки: „Каквото и да правя , за мен е важно, то да ми носи удовлетворение. Другото е загуба на време! С Алекс започнахме работа по музикален проект заедно с BMX бенд. За основа сме стъпили на циганска песен. Има интересно звучене, наподобяващо това на великия Горан Брегович с малко привкус на Zaz. Демо-записът вече е готов, а текстът ще бъде микс от ромски, френски и български език.“/show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Принц Чарлз има повод за усмивка

Изминаха няколко седмици от Платинения юбилей на кралицата, но продължават да се появяват нови подробности за събитията около него. Като например за дългоочакваното завръщане на принц Хари със семейството му в Англия и срещите с останалите от фамилията. Нова информация потвърждава, че принц Чарлз най-после се е запознал с внучката […]