Арнолд Шварценегер най-сетне ще направи това, което всички искат

Арнолд Шварценегер винаги се е опитвал да мотивира не само хората, занимаващи с бодибилдинг и фитнес, но и всички останали.
Той неколкократно е споделял своята рецепта за успех, която неизменно включва това да бъде полезен и да дава обратно на хората и общността си. И най-сетне е решил да събере всичко това в книга.
Be Useful: Seven Tools for Life трябва да излезе на пазара на 10 октомври тази година в нея Шварценегер казва, че е описал своите седем правила за успех. Една от причините е, че той никога не е мислел, че устремът му към върха в бодибилдинга ще го превърне в една от най-големите звезди изобщо.
В дневния си бюлетин Арнолд Шварценегер споделя, че баща му винаги го е насърчавал да бъде полезен, а с тази книга той смята, че ще направи точно това. Защото смята, че има много хора, които страдат от факта, че нямат цел и не се чувстват полезни и значими.
“Затова мисля, че моята философия може да бъде наистина полезна и да помага на тези хора да намерят своето призвание.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

След ареста - проблемите за Джонатан Мейджърс се задълбочават

Преди по-малко от месец съвсем неочаквано Джонатан Мейджърс бе арестуван и срещу него се появиха обвинения в насилие. Всичко това дойде в момент, в който Мейджърс крачеше уверено към върха на Холивуд. Той влезе в ролята на злодеи в две големи продукции каквито са “Ант-Мен и Осата: Квантомания” и “Крийд 3”. […]

Subscribe US Now