Камила (без Чарлз) в звездна компания

Макар да не е уточнено точно до кога, вече е ясно, че крал Чарлз няма да участва в публични събития за известно време покрай раковата си диагноза. Сестра му принцеса Ан, синът му принц Уилям, както и съпругата му Камила го заместват в тези ангажименти.
Камила прекара един по-различен Ден на влюбените далеч от Чарлз. Причината, разбира се, не е липса на любов между двамата, а фактът, че тя беше домакиня на събитие, посветено на 400-ната годишнина от първото издание с произведения на Уилям Шекспир.
По този повод 76-годишната кралица-консорт беше в компанията на някои от най-знаменитите британски актьори, участвали в екранизации или театрални постановка по пиеси на английския бард.
12 актриси, сред които Джуди Денч, Ванеса Редгрейв, Джоана Лъмли присъстваха на събитието в Лондон, като Денч дори рецитира сонет на Шекспир на сцената на хотел Grosvenor House, пишат ВВС.
Сред актьорите, с които се снима Камила, пък бяха Джеръми Айрънс, Брайън Кокс, Робърт Линдзи. На събитието присъстваха и някои по-малко популярни работещи членове на кралското семейство като херцогът и херцогинята на Глостър.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко харчи за дрехи принцеса Шарлийн

В последно време свързваме принцеса Шарлийн най-вече с мистериозните й отсъствия от публичното пространство, предположенията за здравословното й състояние както и за брака й с принц Алберт. И сякаш позабравихме, че тя е една от най-стилните дами в Европа и не само. Но с всяка своя поява, макар и по-рядко, отколкото ни […]

Subscribe US Now