Красива репортека на bTV окончателно би шута на строителен предприемач след серия от раздели и…

Красивата приказка между звездата от “София – ден и нощ”, строителен предприемач и благотворител Лео Кадели и журналистката Бетина Михайлова, приключи с фиаско след няколко години на раздели, мимолетни събирания, неизпълнени обещания, дълги разговори и най-вече несходство в характерите.

Някогашната репортерка на bTV, чиито първи изяви започнали в дупнишката кабеларка, решила да сложи точка в отношенията си с популярния албанец. Причините за раздялата им не били една и две.
Бетина се дразнела, че Лео Кадели редовно отсъства от вкъщи по бизнес задължения из цялата страна. Телефонът му бил на разположение на бедстващи граждани едва ли не денонощно. Мъже, но и жени го канели на среща, за да обсъдят всевъзможни оферти – от намирането на подслон до различни бизнес оферти. Кадели откликвал почти винаги.

Бетина заподозряла, че албанецът я мами още в началото на връзката им преди близо 5 лета, макар че той се кълнял във вярност. Фактите показвали други неща. Често телефонът му стоял обърнат с лице на масата или бюрото, за да не се вижда кой го търси. В един момент Лео сложил и код, вероятно за да не може майката на втория ми син Давид да рови в мобилката в пристъп на ревност.
Бетина получила и подмятания от близки на семейството й, че Лео се държи доста приятелски и с други жени. Отношенията му често прекрачвали приятелските. Той бил повече от кавалер към дамите и ги предразполагал така, че сами да го търсят за щяло и нещяло, защото си мислели, че могат да заемат мястото на чаровната Бети.
Красивата журналистка стискала зъби, защото била бременна и си мислела, че след като роди и след като мъжът й вече има голям син – Лео, идващо от Леонидис, който живеел с майка си в Карлово, благоверният й ще си седне на задника, което обаче не станало.
Кадели продължавал да флиртува и да получава късни есемеси, които далеч не били на бедстващи хора, а на палави жени, които били коя от коя по-напористи. Оказало се, че ангелите на албанеца били безнадеждно слаби. Той за трети път се привързал към българка, за която бил на мнение, че е жената на живота му. Личността й пазел в тайна, защото се притеснявал, че някой може да я нарани словесно, докато той имал искрени чувства към нея.

Бетина Михайлова понасяла другата, докато не дошла “точката на кипене”. Телевизионерката, която напуснала журналистиката, за да се посвети на мъжа си и семейството си, казала, че повече няма да търпи подобна гавра. Тя била възмутена, че мъжът й прескача като котарак от жена на жена, без да се съобразява, че имат малко дете и проспериращ семеен бизнес.
В едно с Лео, бащата и чичото на Михайлова се занимавали с изкупуване и ремонт на стари къщи в село Мламолово. В такава къща вървяла и идилията на Бети и Лео, преди блондинката да реши да сложи край на връзката им, редят горещите слухове. Албанецът не бил изненадан от решението й, защото разговори по темата били водени преди има-няма две лета. След като взаимно се плашели с раздяла, нямало какво по-лошо да се случи, освен да скъсат оковите на брака, както и станало.
В името на детето продължили да се събират заедно на празници, но и това се оказало мъчително. Давали вид на щастливи, за да не страда хлапето и да не ги одумват хората. Когато сапуненият балон се спукал окончателно и станало ясно, че няма как да бъдат под един покрив, защото всеки има право на щастие, решили да обявят новината публично, пише “Флагман”.
“Бетина е една страхотна майка и съм сигурен, че така ще остане и в бъдеще. От две години сме решили, че сме абсолютно различни хора като манталитет и визия за живот. Разбираме различно думите “дом” и “гости”. За жалост, не успяхме взаимно да правим компромиси и преди 2 години решихме да не сме заедно, но се наложи да живеем под един покрив от време на време, заради детето. Давид ще получи двойна любов, двойно внимание и всичко останало по две. От мен ще продължава да го има, стига да ми бъде позволено да го виждам”, обяви Лео Кадели, който е глава на популярната платформа за благотворителност “Приятели, помагайте”.
Преди някоко години той и бащата на Бетина купили жилище, което писали на нейно име. Поделили си средствата, защото Лео решил, че така е редно, а и вече бившият му тъст нямал против.
Роденият в албанския град Лежа през 1981 г. Лео Кадели идва в България преди 18 години, като преди това е на гурбет в Гърция, където научава писмено и говоримо гръцки. Влюбва се в нашенка от Карлово, а когато пристига за първи път в родината ни, остава очарован от природата и най-вече от побелелите върхове на Стара планина. От любовта си с карловката има 17-годишен син, кръстен на негово име.
Кадели обяснява, че има желание да помага на бедните хора, защото израснал скромно под управлението на Енвер Ходжа. Фамилията често се недохранвала и най-голямата му мечта била да яде хляб с лютеница. Поради тази причина основал и “Приятели, помагайте”. Идеята на каузата му била да не събира пари, а да издирва сърцати граждани, които да помагат на бедните с труд и ненужни вещи. Телевизионните зрители пък го знаят от сериала “София – ден и нощ”, който вървя известно време в ефира на Нова телевизия./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кой е мъжът, с когото София Вергара излиза след развода

2023 г. ще бъде запомнена като годината с твърде много раздели сред звездите, като доста от тях успяха да ни шокират. Тук обаче не говорим за Хю Джакмън и Дебора Фърнес, които поеха по различен път след 27 години брак. Говорим за София Вергара и Джо Манганиело, които очевидно вече […]

Subscribe US Now