Зендая и Лоу Роуч – стилистът за големите модните брандове, които са отказали да я облекат

Ако има звезда, която всеки път очакваме с любопитство да видим на червения килим, то това е Зендая. В последните две години тя буквално разцъфна в една от най-интересните за наблюдение в стилистично отношение актриси.
Покрай ролята й в двете части на “Дюн”, а последно и тази в “Претендентите” се заговори за method dressing – термин, специално измислен за практиката Зендая да се облича в стила на героините си от филма, който в момента промоутира.
Така я виждахме в супер футуристични тоалети покрай рекламните събития за “Дюн”, както и в дрехи, свързани като кройки или чрез мотиви с тениса за “Претендентите”. До голяма степен за концепцията на облеклото й е отговорен стилиста й Лоу Роуч.
Макар да се отказа да работи с други звезди, Роуч продължава да е плътно до Зендая. Наскоро той участва в подкаста The Cutting Room Floor, в който разкри някои изненадващи факти. Като например, че пет от най-големите световни модни бранда навремето са отказали да облекат Зендая.
“Saint Laurent, Chanel, Gucci, Valentino и Dior. Бях се свързал с тях, а те ми отговориха: Не, пробвай пак догодина. За нас тя е още новак. Не ни е в приоритетите”, признава откровено Роуч. “Още пазя отговорите им. Докато тя не се появи на корицата на американския Vogue през 2017 г., не беше носила нищо на тези дизайнери. И още не е.”
Стилистът пояснява, че Зендая е обличала дрехи на петте модни къщи единствено за модни фотосесии на определени списания. Но никога не ги е носила на червения килим. “Първият път, когато облече Valentino на публично събитие, беше след като се сдоби с договор с марката.”
“Казах: Когато кажеш “не”, това означава “не” завинаги. И се оказах прав”, пояснява още Лоу Роуч за начина, по който облича Зендая.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

#Blockout 2024 - защо потребителите на социалните мрежи отново масово блокират звезди

Че социалните мрежи са огромна сила, сме се убедили отдавна. Знаят го добре и известните личности, които могат както да се изстрелят до върха, така да стигнат до дъното за броени дни или дори часове. Милионите им последователи следят внимателно всеки техен ход, а когато в интернет пространството се зародят вълнения […]

Subscribe US Now