Бившият съпруг на Кейти Пери – обвинен в изнасилване

Водещ на “Биг Брадър”, успешен комик, влиятелна фигура в шоубизнеса на Великобритания в последните две десетилетия, холивудска звезда, бивш съпруг на Кейти Пери. А отскоро – поредният известен мъж, обвинен в изнасилване, сексуален тормоз и непристойно поведение.
Говорим за Ръсел Бранд – 48-годишният комик, който през изминалия уикенд беше уличен в горното след мащабно журналистическо разследване на Sunday Times, Тhe Times и предаването на Channel 4 Dispatches.
За момента четири жени свидетелстват за сексуалните посегателства на Бранд срещу тях, случили се в периода 2006 г. – 2013 г. Първата жена твърди, че водещият я е изнасилил в дома си в Лос Анджелис, а Тhe Times потвърждават, че са видели медицинско свидетелство за случилото се.
Друга жена разказва, че водещият я е подлагал на сексуален тормоз, когато е била 16-годишна, а той е бил прехвърлил 30-те. Тормозът над третата свидетелствала срещу Бранд се е случил, докато тя е работила за него в Лос Анджелис, а той я е заплашил, че ще я съди, ако разкаже публично за случилото се. Четвъртото обвинение идва от жена, която говори за сексуален, психически и физически тормоз.
Ръсел Бранд отрича всички тези обвинения и казва, че връзките му винаги са се базирали на “взаимно съгласие”, цитират го от ВВС. Полицията за момента не е започнала разследване, защото все още няма официално подадени сигнали към нея.
В същото време в медийните и киносредите във Великобритания от години поведението на Бранд към жените е “обществена тайна”. Комедийната актриса Лондон Хюс разказва пред Guardian, че “няма нито една” нейна колега в страната, която да не е била наясно с атаките му и която да не е знаела, че трябва да го избягва при всички обстоятелства.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Специалното приятелство на Салма Хайек и Анджелина Джоли

Салма Хайек и Анджелина Джоли са две от най-секси, горещите и желани жени в Холивуд. Освен изкусителността им обаче, ги обединява и още нещо – работата. Двете участват заедно във филма на Marvel “Вечните” от 2021 г. След това се събират отново за Without Blood, който е режисиран от Джоли, […]

Subscribe US Now