Джулиана Гани разкри името на бебето

Едва ли има човек, който не е разбрал за бремеността на Джулиана Гани. Родната плеймейтка се погрижи да разпространи бързичко новината за втория си син, който се очаква да се появи в края на годината или в началото на следващата.

Силиконката вече е в 8 месец, въпреки че е качила едва 4 килограма с помощта на хранителен режим. Обратното броене за появата на малкия юнак започва.
Според бившата Мис Силикон първият ѝ син носи нейната буквичка. И за да задоволи любопитството на хората поне малко, Джулката съобщи, че вторият ѝ син ще носи буквата на майка ѝ, която се казва Екатерина.
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Teodor Getsov (@tgetsovbjj)

Е, явно Теодор няма нищо против това, а и отдавна знаем, че думата му няма никаква стойност – Джулиана определя правилата в техния дом, тя е доминиращият партньор в тяхната връзка, пише vbox7.com. 
Почти до 7-я  месец плеймейтката успешно криеше бременността си и никой не успя дори да забележи коремчето ѝ, което и до ден днешен не е голямо. По думите на потребителите сега Джулката още повече се е разхубавила – щастието от връзката ѝ с Теодор си казва думата.
Инфлуенсърката винаги е твърдяла, че иска да има момиченце, но явно ще трябва да има и още деца, за да сбъдне тази своя мечта. Самата тя сподели още, че вече няма търпение да види бебето и отново да усети тази уникална тръпка./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Стана ясно кой е голият мъж до Койна Русева и защо са се награбили СНИМКА 18+

Тези дни актрисата Койна Русева фрапира обществото с изключително смел кадър от фотосесия. На него тя позира с младия си колега Петър Дочев, а той е чисто гол. Провокацията им относно отношенията, които ги свързват обаче се оказа творческа идея на дизайнера Едис Пала по повод представянето на новата му […]