Секси горещото лято на Софи Маринкова

Толкова много искахме лятото да дойде, за да се насладим на топло време и всички приятни занимания, които вървят с него, а сега вече не е точно така. Особено, когато температурите навън са над 35 градуса.
Но пък това дава възможност да носим все по-малко дрехи. Софи Маринкова също знае това и се възползва по възможно най-добрия начин. Актрисата от сериала на NOVA All Inclusive реши да публикува няколко летни снимки в профила си в Instagram.
Те са по бански, разбира се, и ни напомнят колко секси е Маринкова. От постовете ѝ разбираме, че е избрала Гърция, за да събира тен. И не можем да я виним.
Ако трябва да бъдем по-конкретни, Софи Маринкова се намира на остров Корфу. И освен че се забавлява и почива, дава няколко съвета за добро лятно настроение.
Актрисата пише, че предпочита в най-горещите часове на деня да е под дебела сянка. “Носете шапка, която да прилича малко поне на плажен чадър, но все пак да е по-хубава.”
Софи Маринкова съветва също така да търсим по-тихите плажни заведения, защото така се чува по-добре морето. “Открийте високо място, за да гледате залеза. Ако продават и сладолед – купете си задължително. Тези две неща вървят много добре заедно. Залези и сладоледи.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

И Оливия Родриго - по бански

Откакто през 2020 г. издаде дебютния си сингъл “Drivers License”, който се превърна в тотален световен хит, Оливия Родриго не остава незабелязана. Тя подготвя втория си албум Sour, който трябва да излезе през септември, а междувременно се е отдала на почивка. 20-годишната Родриго е избрала да прекара ваканцията си не […]

Subscribe US Now