Джулия Робъртс успя да изненада феновете си с голяма промяна

След известно затишие Джулия Робъртс се завърна към киното. В момента можем да я гледаме в Leave the World Behind и Ticket to Paradise в Netflix, като междувременно тя започна работа по друго голямо заглавие.
56-годишната актриса ще участва в новия филм на Лука Гуаданино After the Hunt и именно покрай снимките му в Англия е заснета в необичайна светлина. Робъртс изостави обичайната си червеникава коса, за да бъде блондинка.
Облечена в бели панталон и тениска в комбинация със сив обемен блейзър, тя беше забелязана в Кембридж, където са част от снимките. Във филма тя играе професор в колеж, чийто най-изявен студент внезапно обвинява неин колега в нещо немислимо.
В After the Hunt участват още Андрю Гарфийлд, Айо Едебири, Клои Севини, като част от тях виждаме на снимка, споделена от самата Джулия Робъртс в профила й в Instagram. Феновете й се надявам след края на снимките тя да се върне към обичайния си червен цвят на косата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Александра Дадарио в очакване на първото си дете

В края на 2021 г. Александра Дадарио съобщи на почти 24 милиона свои последователи, че ще се омъжва. Новината не беше кой знае колко шокиращата, защото в последните месеци актрисата не спираше да демонстрира любовното си щастие. През юли 2022 г. стана ясно, че Дадарио е вече омъжена жена. 38-годишната актриса от […]

Subscribe US Now