Голямо щастие: Ненчо Балабанов ще става баща за втори път ВИДЕО

Ненчо Балабанов има сериозен повод да почерпи, защото ще става баща за втори път. Това става ясно от профила на актьора и певец в Инстаграм, където вече валят стотици честитки към него и съпругата му Катрин.

Актьорът е на седмото небе от щастие и не може да се нарадва, че отново ще изпита голямото щастие, тъй като както е известно той има 17-годишен син от първата си жена.
Ненчо Балабанов показа порасналия си син СНИМКА
Съпругата му Катрин е бременна с момиченце, което се очаква да се появи на бял свят през есента. “Най-голямото щастие! Прекрасно лято ви пожелаваме и мнооооого Любооов”, пише развълнуванят татко в профила си.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Nencho Balabanov (@nenchob)

От споделеното видео става ясно, че жена му е в шестия месец, а бъдещата му дъщеричка вече е била на концерт на DepecheMode преди дни в Италия, където е заснето и клипчето.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Katrin Russeva – Balabanova (@katrin.russeva)

Розовите конфети от следващите кадри пък, издават и пола на бебето. Очевидно нито Ненчо, нито Катрин са от суеверните, щом качват още отсега толкова съкровени моменти.

Припомняме, че Ненчо Балабанов и Катрин Русева се ожениха на 24 септември 2022 г. в Несебър. От първата си съпруга той има 17-годишен син – Богомил, с когото са много близки.

Източник: blitz.bg
Next Post

Нова порция секси Салма Хайек по бански

Независимо дали е лято или не Салма Хайек продължава да радва своите 25 милиона (!) последователи в Instagram със снимки по бански. В това няма нищо чудно – мексиканката прекарва голяма част от времето си в родината, където е вечно лято. От къде точно са последните й снимки не е […]

Subscribe US Now