Бритни Спиърс отново e искрена – този път за Колин Фарел

The Woman in Me – биографичната книга на Бритни Спиърс, още не се е появила официално (това ще се случи след четири дни), но вече успява истински да разбуни духовете. Периодично стават ясни доста пикантни и лични моменти от живота на поп звездата, които изненадват и дори шокират нейните почитатели.
Преди дни стана ясно, че в мемоарите си Бритни споделя за болезнения момент от връзката си с Джъстин Тимбърлейк, в който, разбирайки, че е бременна, се сблъсква с неговото нежелание да бъде баща. Следват аборт, тежки преживявания и в крайна сметка раздяла през 2002 г.
В нов откъс, споделен от Time, Спиърс разказва, че непосредствено след края на връзката с Тимбърлейк, започва романс с Колин Фарел. Двамата се запознават, докато ирландският актьор снима филма “S.W.A.T. Специален отряд”. Отношенията им са “страстни”, както пише Спиърс в The Woman in Me, дори ги определя като “борба”. “Постоянно бяхме един върху друг, толкова страстно, сякаш се биехме на улицата.”
Споделяйки още, че Тимбърлейк е спал с “шест или седем момичета” в седмиците след официалното прекратяване на отношенията им, Спиърс твърди, че за разлика от него, тя дълго време се е чувствала “разкъсвана” от раздялата им. “Той беше мечтата на едно момиче. Бях влюбена в него”, откровена е певицата.
Все пак тя се опитва да продължи напред и точно тогава се запознава с Фарел. Но когато през 2003 г. двамата присъстват на премиерата на филма The Recruit, Спиърс все още не е напълно забравила Тимбърлейк. Фарел пък заявява пред репортери, че връзката им е случайна. “Ние не се срещаме. Тя е сладко, мило момиче. Но нищо не се случва – просто сме приятели”, казва той по онова време.
По-късно същата година Бритни Спиърс говори пред W Magazine за кратката си връзка Колин: “Да, целунах го. Той е най-сладкото, най-горещо нещо на света. Но не беше нищо сериозно.”
Но в Woman in Me изпълнителката така и не дава подробности  за края на отношенията си с Фарел, освен че казва: “За един кратък момент наистина си помислих, че може да има нещо там. Разочарованията в романтичния ми живот бяха само част от това колко изолирана бях станала. Чувствах се толкова неловко през цялото време”, казва още изпълнителката.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Момичето, което изигра голямата любов на Гунди

Да си на 21 и да получиш главна роля във филм е повече от сбъдната мечта за всеки, който някъде по света учи актьорско майсторство. За Александра Свиленова това е вече реалност, защото догодина предстои да я гледаме на голям екран във филма “Гунди – легенда за любовта”. Ето и […]