Щастливата новина на Малума и половинката му

Малума и приятелката му Сузана Гомес са заедно от 2020 г. и по всичко личи, че връзката им бързо се е развила сериозно и двамата са наистина щастливи заедно и много влюбени.
Въпреки че все още не е женен за половинката си, през октомври миналата година колумбиецът разкри по особено вълнуващ начин, че ще става баща за първи път. В музикалния видеоклип на песента му “Procura” бяха включени кадри, на които се вижда, че бъдещата майка е с вече наедряло коремче. Тогава стана ясно също, че Малума и Сузана Гомес очакват момиченце.
Сега обаче научаваме и последните радостни новини за двойката, а именно, че вече са станали родители.
В Instagram профила си 30-годишният изпълнител е публикувал три черно-бели снимки с новороденото. На първата се вижда само малката му ръчичка, докато на втората то е в прегръдката на майка си в болничната стая. На третата пък Малума е гушнал дъщеричката си и я целува по главичката.
От описанието към поста разбираме, че момиченцето се е родило на 9 март в 8:23 ч. сутринта и носи името Парис Лондоньо Гомес.
“Благодаря на всички за поздравителните ви съобщения и за добрите пожелания. Сузана, любов – благодаря ти, че сбъдна най-голямата ми мечта да бъда баща, никога няма да забравя този момент”, пише колумбиецът на испански.
През февруари Малума разкри пред E! News, че дългогодишният му приятел и колега Марк Антъни му е дал ценен съвет за бащинството.
“Той ми каза: “Трябва да си много търпелив, човече. Бъди спокоен, търпелив. Всичко се променя, когато ще ставаш баща, така че по-добре да се успокоиш.””
Само няколко дни след това и вече съвсем близо до датата на раждането, по време на наградите Грами, изпълнителят призна, че не е много сигурен какво да очаква по отношение на бащинството.
“Не съм готов. Честно казано, малко съм нервен. Единственото нещо, което знам е, че ще обичам това бебе с цялото си сърце”, допълни Малума отново пред E! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голи, по-голи, най-голи - партито на Vanity Fair след Оскарите

Първоначалната ни идея за заглавие на този материал беше “Секси, по-секси, най-секси – партито на Vanity Fair след Оскарите”, но след като внимателно разгледахме подбраните снимки на звездите, се спряхме на друго. А именно: “Голи, по-голи, най-голи – партито на Vanity Fair след Оскарите”. И определено има защо. Тоалетите на […]

Subscribe US Now