Гатьо от “Игри на волята” бил бодигард на Баретата и Алексей Петров, а сега…

Бившият командос и актуална риалити звезда Пеньо Гатевски – Гатьо може да стане официален водещ в Нова тв, тъй като, както вече писахме, много от зрителите нададоха вой след отпадането му от “Игри на волята” и направиха петиция с искане да го върнат на екран.

Тъй като това няма как да стане, тъй като предаването отдавна е записано, има огромна вероятност да го направят лице на някой от онлайн проектите, свързани с предаването.
Освен много фенове Гатьо събира и голяма критика заради простоватите си маниери и стил на изразяване, както и заради консервативните си убеждения, които се притеснява да демонстрира. Много зрители го намират за закостенял и ограничен в разбиранията си. По-голямата част от аудиторията на риалитито обаче вижда в това не дефект, а ефект, тъй като се забавлява с него.

Хората смятат, че бившият командос е свеж и интересен, затова настояват телевизията да му даде да води собствена рубрика – редовно да записва свои коментари около епизодите на риалитито. Това едва ли ще стане в ефира, защото програмната схема трудно би могла да се размести, за да се търси място за такава рубрика. Но в интернет пространството създаването на подобен проект е въпрос единствено на време.
От 15 години риалити героят работи като лична охрана. В момента той охранява бизнесмен от Пловдив, чието име на споменава. Злите езици твърдят, че мачото известно време се е грижил за сигурността на самия Алексей Петров, който беше разстрелян през август, пише „Уикенд“.
Известно е, че в последните години Петров намали разходите за бодигардове и разкара скъпоплатените професионалисти за сметка на селянчета от родния си край, което му струва живота.
Гатьо работел като бодигард на бизнесмена преди около 2 години, но бързо напуснал, тъй като милионерът е пословично стиснат и давал обидно малка заплата. След това риалити героят за кратко бил охрана на Златко Баретата. Гатьо бил доволен и от парите, и от отношението към него, но напуснал, за да се установи при семейството си в Пловдив. Там пък започвал работа при местен баровец, за когото бачка и в момента./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Хари и Меган - на ваканция за милиардери

Седмицата, посветена на проблемите на психичното здраве, се оказа доста натоварена както за Уилям и Кейт, така и за Хари и Меган. И двете двойки се включиха в събития, с които да покажат загрижеността си за тази, оказва се, обща тяхна кауза. И докато принцът и принцесата на Уелс ще […]

Subscribe US Now