Принц Хари отново до Меган, след като беше игнориран в родината си

Краткото посещение на принц Хари в родината му приключи без той да успее да се срещне с никой от роднините си по бащина линия. Затова пък в Лондон той получи така нужната подкрепа от брата и сестрата на покойната си майка принцеса Даяна.
Тази сутрин, 10 май, принцът пристигна на обявеното предварително посещение в Нигерия заедно със съпругата си. Хари и Меган са там по покана на местното Министерство на отбраната във връзка с игрите за ветерани Invictus, организирани от Хари.
Първата им публична дейност беше посещение в Lights Academy в Абуджа. Двамата ще се срещнат и с пострадали при конфликти войници и семействата им, ще посетят също волейболен и баскетболен мач.
В неделя херцозите на Съсекс ще пристигнат в Лагос, където също са с натоварена програма. Меган ще участва в среща, посветена на жените-лидери, а двамата заедно ще бъдат гости на вечеря с някои от най-видните културни дейци на страната, съобщават Express.
Посещение на принц Хари и Меган Маркъл в Нигерия е първото им пътуване до страната, след като херцогинята разкри, че по майчина линия е от нигерийски произход. Много медии определиха пътуването им като “имитация на кралска обиколка”, макар двамата да престанаха да са работещи членове на кралското семейство през 2020 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето как изглежда X Æ A-Xii - порасналият син на Илон Мъск

Преди няколко години Илон Мъск и Grimes накараха всички да говорят за тях новороденият им тогава син. Причината бе нестандартното име, с което двамата решиха да го кръстят – X Æ A-Xii. По всяка вероятност единствено те двамата знаят как точно се произнася името на сина им, но е факт, че го […]

Subscribe US Now