За какво съжалява Деми Ловато

Като публична и добре позната личност, е нормално всички върхове и спадове в живота на Деми Ловато да са обект на интерес на феновете ѝ и различни медии.
През годините изпълнителката се сблъска с наистина трудни изпитания, за които не крие почти нищо и говори много открито. Дори има цели три документални филма по тази тема – Demi Lovato: Stay Strong (2012 г.), Demi Lovato: Simply Complicated (2017 г.) и Demi Lovato: Dancing With the Devil (2021 г.).
Оказва се обаче, че в момента Ловато съжалява и за трите филма. В интревю за Alternative Press тя казва, че ѝ се иска да е изчакала преди да създаде тези продукции, защото в момента е много по осъзната и е приела целия дълъг път, по който е минала.
И не възнамерява да снима нови документални филми за себе си в близко бъдеще. Откровена е, че ѝ е писнало да се гледа в подобни продукции и вероятно хората мислят по същия начин. Но ако все пак реши да споделя каквото и да било, ще го направи, а няма да го пази за себе си.
Деми Ловато обаче е твърдо решена, когато това се случи, да не е чрез филм, а чрез интервю или написването на книга, пише Entertainment Tonight.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Единственият въпрос, по който Хари и Уилям са на едно мнение

На 31 август се навършиха 25 години от смъртта на приинцеса Даяна. Децата на принц Уилям и принц Хари може никога да не са срещнали принцеса Даяна, но “баба Даяна” все още има силно присъствие в живота им. 40-годишният принц Уилям и 37-годишният принц Хари прекараха 25-ата годишнина от смъртта на […]