Единственият въпрос, по който Хари и Уилям са на едно мнение

На 31 август се навършиха 25 години от смъртта на приинцеса Даяна. Децата на принц Уилям и принц Хари може никога да не са срещнали принцеса Даяна, но “баба Даяна” все още има силно присъствие в живота им.
40-годишният принц Уилям и 37-годишният принц Хари прекараха 25-ата годишнина от смъртта на майка си насаме със семействата си. В миналото и двамата неведнъж са говорили за важността на споделянето на спомени за принцеса Даяна с техните деца.
Хари каза в реч след благотворителен мач по поло в полза на неговата организация Sentebale, че ще говори с децата си с Меган Маркъл – Арчи Харисън (3 г,), и Лилибет Даяна (1 г.) за Даяна винаги на този ден.
“На сесото, езика на банту, думата “сентебале” означава “незабравка”, каза Хари. “Следващата седмица се навършват 25 години от смъртта на майка ми и тя със сигурност никога няма да бъде забравена. Искам денят да бъде изпълнен със спомени за нейната невероятна работа и любов към начина, по който го направи.”
“Искам това да е ден, в който да споделя духа на моята майка с моето семейство, с моите деца, които бих искал да са я срещнали”, добави той. “Всеки ден се надявам, че я правя горда.”
Херцогът на Съсекс изненада последните носители на наградата Даяна, световно благотворително отличие, кръстено на неговата майка, на виртуална церемония през юли.
“Виждам нейното наследство във всички вас”, каза им той. “Виждам нейното наследство в общността на наградата Даяна, която обхваща множество поколения. Виждам нейното наследство всеки път, когато се срещам със семейства, млади хора и деца от всички краища на света. И виждам наследството на майка ми, когато гледам моите собствени деца всеки ден.”
В своята документална поредица за AppleTV+ The Me You Can’t See, принц Хари разкри, че една от първите думи на Арчи е била “баба”. Според Хари снимка на покойната му майка е в стаята на Арчи.
“Сложихме нейна снимка в детската му стая и това беше една от първите думи, които каза – освен “мама”, “татко”, това беше “баба”. Баба Даяна”, сподели принц Хари. “Това е най-сладкото нещо, но в същото време ме прави наистина тъжен, защото тя трябваше да е тук.”
Принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън също говорят за принцеса Даяна с трите си деца – принц Джордж (9 г.), принцеса Шарлот, (7 г.) и принц Луис (4 г.). През 2021 г. двойката сподели, че децата им правят картички за баба си всяка година на Деня на майката, публикувайки снимки на произведенията им в Instagram.
Принцеса Шарлот, чието бащино име е Даяна в чест на баба й, украси розовата си картичка с цветно сърце, стикери и сладка бележка, в която пише, че Даяна много липсва на баща ѝ. “Скъпа бабо Даяна, мисля за теб в деня на майката. Много те обичам”, написа младата принцеса. “Липсваш на татко. Много те обичам, Шарлот.”
Принц Джордж пък написа: “Честит празник на майката. Обичам те много и мисля за теб винаги. Изпращам много любов от Джордж.”
В документалния филм от 2017 г. Diana, Our Mother: Her Life and Legacy, принц Уилям каза, че “постоянно говори за баба Даяна” с децата.
“Сега имаме повече нейни снимки из къщата и говорим за нея много повече”, добави той.
“Трудно е, защото Катрин не я познаваше, така че тя не може наистина да предостави това – това ниво на детайлност”, каза той. “И така, когато редовно слагам Джордж или Шарлот в леглото, говоря за нея и просто се опитвам да им напомня, че имат две баби живота им и затова е важно да знаят коя е тя и че баба Даяна е съществувала.”
На 60-ия рожден ден на принцеса Даяна през юли 2021 г. принц Уилям и принц Хари се събраха отново, за да открият нейна статуя в двореца Кенсингтън.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мани се появи полугола в "Черешката" и втрещи с брутално меню ВИДЕО

Култовата Мани от “Игри на волята”, която редовно късаше нервите на племената, но и ги разсмиваше от сърце, се прояви и при участието си в “Черешката на тортата”. Полувиетнамката първо се появи полугола пред гостите си, демонстрирайки явно силикона, който наскоро си сложи в пазвата, след което вместо с богато […]