Кога смята да спре с футбола Роналдо

След като в средата на седмицата бе пусната първата част от интервюто на Кристиано Роналдо с Пиърс Морган за предаването на журналиста Piers Morgan Uncensored, с нетърпение очаквахме и втората.
Е, Морган спази обещанието си и не ни накара да чакаме много дълго, а пусна втората част вчера, 17 ноември. В него португалецът отново засяга темата за отношенията си с Ерик тен Хаг и неясното си бъдеще в Манчестър Юнайтед.
Към момента може и самият Роналдо да не знае дали след Мондиал 2022 ще играе отново с екипа на Юнайтед, но пък има планове докога иска да играе като цяло. В момента той е на 37 години, като на 5 февруари ще навърши 38.
Идеята на Кристиано Роналдо е да играе поне още две или три години и да завърши кариерата си, когато е на 40. Интересното е, че португалецът заяви, че иска Арсенал да спечелят титлата в Англия, защото харесва отбора и треньора. Нещо, което ще подсили спекулациите за бъдещето му.
Относно Лео Меси, с който над 15 години се надпреварват кой е по-добър, Роналдо казва, че са в добри отношения. Никога не са излизали на вечеря заедно и не се чуват по телефона, но със сигурност би искал това да се случи, защото е добър човек и оценява високо футболните качества на аржентинеца.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Красива водеща аут от Сутрешния блок на БНТ, ето къде се появи СНИМКИ

Красива водеща на БНТ изчезна от ефир, а отсъствието й породи редица коментари и въпросителни сред зрителите на държавната медия. Мистерията обаче, е разгадана! Чаровната Христина Христова е присъствала на форума “Глобално гражданство”, на който присъства и в края на миналата година. Тази година той събира политици, филантропи и звезди […]