След края на “Капките”! Дарин се гаври с Камелия, мята кючеци на масата на журито ВИДЕО

Последният шести лайф на “Като две капки вода” се оказа най-забавният досега, а с имитациите си участниците успяха да вдигнат публиката в залата на крака, а телевизионните зрители да се превиват от смях. 

Победител за вечерта се оказа актьорът Дарин Ангелов, който трябваше да влезе в обувките на фолкпевицата Камелия. Макар да се получи забавно неговото представяне, всъщност беше много далеч от русата сексбомба. Но най-интересното дойде след официалната част, където гаврата с Камелия продължи на друго ниво. 
Дарин бе обявен за победител и след финалните надписи на телевизора, пред гостите в залата той запя отново тоталния хит на Камелия “Луда по тебе”. Този път той събу високите токчета и се качи на масата на журито, където въртеше ханша и определено създаваше настроение. 

Феновете на лекия жанр и на самата Камелия са бесни на актьора за подигравката към любимката им. “Първо, нямаше нищо общо визуално с Камелия. И второ, Камелия не се държи по този пошъл начин. Може да е фолкпевица, но никога не е сядала в скута на някого докато пее, нито пък се качва да танцува по масите”, коментират възмутени фенове. 
“Подходих изключително отговорно към образа си. Благодарен съм на Камелия, която малко преди предаването ми писа: „Успех, Даре!“. Надявам се, че не съм я разочаровал. Тя е много щур и див изпълнител”, пък бяха първите думи на Дарин след изпълнението на култовия фолк хит от края на 90-те. 
Подобни са коментарите и за Руслан, който пък трябваше да имитира Кати и нейния хит “Пеперуда”. Той също заложи на пародията и определено забавляваше зрителите, но на гърба на ретро звездата, която от 20 години не се беше появявала на ефир и дойде да гледа на живо как я осмиват./show.blitz.bg 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Кари от „Сървайвър“ жертва на расистки тормоз

Една от най-силните участнички в „Сървайвър“ – спринтьорката Карин Околие, е била жертва на расизъм, призна самата тя в риалитито. Тъмнокожата атлетка била тормозена като ученичка, само защото изглеждала различно. „Децата в училище ми се подиграваха, защото имам друг цвят на кожата“, разказа с горчивина тя. В миналото Кари преживяла […]

Subscribe US Now