Ответен удар: След жестоките обиди на Джино Бианкалана, го заплашиха със…

Надменността и арогантността на Джино Бианкалана напоследък потриса феновете и последователите му в социалните мрежи, които направо не могат да повярват на очите си, когато четат изказванията му.

Истинското му лице лъсна, убедени са мнозина, а риалити звездата всъщност се оказал, по думите им, доста простоват и напълно повърхностен мъж.
Точка на кипене: Скандалът между Джино Бианкалана и Ива прерасна във…
Повод за всичко това се оказа скорошният скандал между Бианкалана и певицата Ива Атанасова, при който, както вече е известно, след като тя организирала детско парти в ресторанта му, Джино отказал да й плати полагаемите й се пари.

Както е известно, след като потърсила правта си, Джино, който е собственик на ресторанта в “Драгалевци”, избухнал жестоко срещу нея, обиждайки я по всевъзможен начин. Заявил й в лицето, че е “гадна беднячка”, която ще затрие, и още: “мърша – гадна, гнусна”, “к.рв.”, “парцал” и “помия”.
“В шок съм от поведението на този човек. С него бяхме съученици от 1 до 4 клас, няма и помен от това, което беше. Повече никога няма да му проговоря”, категорична е Ива, а реакцията на Джино Бианкалана накара много от последователите му в мрежата да се отвратят от него, пише “Уикенд”.
Междувременно към Джино в социалните мрежи валят всевъзможни закани, откровени заплахи, които могат да прераснат и в реални атаки към риалити звездата. “Ей, боклук, ще плащаш скъпо за надменността си!”, гласи един от многото коментари на ядосани потребители в мрежата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ема Стоун в 22 факта

Днес, 6 ноември, рожден ден празнува американската актриса Ема Стоун. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now