Саня Борисова се хвърли в обятията на фолкпевец ВИДЕО

Саня Борисова май окончателно забрави за Ники Илиев, раздялата с когото й докара дълга депресия. Актрисата вече е затворила страницата към бившия си, а този, с когото го замени, тепърва ще предизвиква коментарите.

Става въпрос за фолкпевеца Меди, с когото Саня се оказа неочаквано добра комбинация. Красавицата се хвърли в обятията на изпълнителя, но преди да решите, че двамата са вече двойка, да уточним – тя участва в клипа към новата му песен “Извинявай”.
Саня Борисова най-накрая се влюби… в бившия на Деси Слава СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от MEDI (@mediigo)

Но като ги видите какво правят в клипа към парчето, може и да усъмните дали между тях действително не са припламнали искри – дотолкова автентично им се получават ролите.
Кризата удари Саня Борисова, актрисата фалира
Както е известно Саня Борисова вече се изявява повече като инфлуенсър, отколкото като актриса. Често моделства из различни точки на света, демонстрирайки все по-често сексапила си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Знаменити двойки с голяма разлика във възрастта

Любовта не знае граници, казват хората. За граници обаче не можем да гарантираме – по-сигурно е да кажем, че любовта не пита за възраст. За следващите двойки, подбрани от Seventeen, годините не са друго освен просто число. Те са доказали един към друг любовта си, която продължава и до днес. […]