Как изглежда Синди Крауфорд по бански

90-те години в света на модата бяха белязани от появата на т.нар. Голяма шестица – шестте велики модела със статут на знаменитости, които оставиха своята незаличима диря в света на модата завинаги. Клаудия Шифър, Наоми Кембъл, Синди Крауфорд, Линда Евангелиста, Ел Макферсън и Кристи Търлингтън станаха представители на ново поколение звезди, които няма да бъдат забравени.

20 и няколко години по-късно тези модели продължават да бъдат все така очарователно красиви, независимо от възрастта си. Точно като Синди Крауфорд, която е на 56 години, но изглежда все така зашеметяващо по бански. 
Кая Гербер може и да е голямото име в света на моделите в момента, но майка й все още по нищо не й отстъпва. Може отдавна да не е активно работещ модел, но всяка жена би завидяла на формата на 56-годишната Синди Крауфорд.
И макар отстрани тя да ни изглежда даденост, зад красивото тяло и блестяща кожа се крият много труд, здравословно хранене и движение.
От последните снимки, които моделът качи в своя Instagram, ясно се вижда как прекарва лятото си, а именно в компанията на съпруга си Ранди Гербер, за когото е омъжена от 24 години.
Вместо на море обаче, двамата са решили летните им дни да минават на брега на езерото. Толкова години един до друг, Синди и Ранди продължават да се радват на любовта си. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голямата новина на Мона Гочева

Мона Гочева набра популярност покрай участието си в сериала “Революция Z” преди няколко години. След това обаче остави кариерата си на актриса на по-заден план, за да се отдаде на майчинството. Паралелно с отглеждането на сина си – Никола, тя реши да развива и профилите си в социалните мрежи. Така се […]

Subscribe US Now